Kloakarbejde

Der kan være mange grunde til, at man får brug for at få udført kloakarbejde. Især i forbindelse med opførelse af nye huse eller bygninger kan det for både private og virksomheder blive nødvendigt at få en ny kloak. For eksempel kan det skyldes, at kloaksystemet på grunden skal kobles til det offentlige for at fungere.

Det kan være en uoverskuelig opgave at skulle kaste sig ud i kloakarbejde, da der er meget der skal graves, gøres og tilladelser, der skal haves inden man udskifter sin kloak. Dog er det ikke noget, man kommer udenom, hvis kloakken på grunden skal fungere.

Vi klarer gravearbejdet

Hos RB Kabel og Anlæg udfører vi mange forskellige grave- og anlægningsopgaver. Vi udfører vores services i Aalborg og Nørresundby, og vi står gerne for gravedelen, når vi udfører vores kloakarbejde. Vi ved, at det kræver meget at skulle have lagt en kloak, og derfor gør vi det så nemt for dig som muligt. Vi samarbejder med Duus VVS, som står for selve kloakinstallationen, når der først er blevet gravet ud.

​Derudover står de for at indhente de tilladelser, som der ofte kræves i forbindelse med et kloakarbejde. På den måde bliver det så let som muligt for dig at få lavet din kloak af håndværkere med erfaring. Vi har efterhånden udført mange forskellige opgaver med vores kloakarbejde, hvilket er din garanti for et arbejde i høj kvalitet. Uanset om vores kunder er private eller virksomheder, om opgaven er stor eller lille, sætter vi en ære i at udføre arbejdet i så høj kvalitet, som vi evner.

Få lagt kloak

Står du derfor og skal have udført kloakarbejde, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi sidder klar på telefon 30 22 54 57 til at snakke, rådgive og eventuelt komme med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vores mål er at udføre vores kloakarbejde så godt som muligt. Netop derfor har vi indgået samarbejdet med Duus ApS, som vi ved har samme høje standarder inden for håndværket, som vi selv har.

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde

Kabel og Anlæg