Jordvarme

​Vores klode er presset, og derfor er det naturligt, at flere og flere går efter mere naturlige og miljøvenlige varmekilder. Der er mange miljøvenlige alternativer til de mere traditionelle varmemetoder, og en af dem er jordvarme. Jordvarmeanlæg bruger kort sagt klodens egne kræfter og egen varme til at opvarme hjemmet.

Bruger du jordvarme, vil dit CO2-udslip være op mod 50-75% lavere end ved de mere traditionelle og mindre miljøvenlige varmemetoder. Dog kan det, der afholder mange fra at få lagt jordvarme, være, at det er besværligt at få anlagt. Det kræver en masse gravearbejde for at kunne lægge de slanger ud, der skal drage nytte af jordvarmen. Derfor er det i mange tilfælde også nemmere at anlægge jordvarme i forbindelse med rejsning af et nyt hus. Det betyder dog ikke, at det ikke er muligt for mennesker i allerede eksisterende huse at gøre en investering i både klimaet og deres egen økonomi med jordvarme.

Vi lægger jordvarmeanlæg

Hos RB Kabel og Anlæg udfører vi forskellige opgaver i og omkring Aalborg og Nørresundby. Vi støtter tiltag, der er gode for miljøet. Derfor står vi også gerne for udgravningen i forbindelse med anlæggelsen af jordvarme. Vi har stor erfaring med denne slags opgaver, hvilket er din garanti for et arbejde af høj kvalitet.

​Vi står for alt udgravningsarbejdet, så slangerne kan lægges i grunden, uanset hvor mange meter, der skal bruges. Samtidig har vi et tæt samarbejde med Veje-VVS, som gerne står for selve monteringen af anlægget. Det betyder, at du kun behøver at ringe til et firma, hvis du vil have lagt et jordvarmeanlæg.

Gør noget i dag – få jordvarme

Der er altså mange fordele ved at få anlagt et jordvarmeanlæg, og med totalløsningen hvor du kun behøver at tage kontakt til os, det bliver ikke nemmere. Ved at få jordvarme gør du ikke kun naturen, men også din egen økonomi en tjeneste. Derfor er der ikke meget, der taler imod at handle allerede i dag.

Ønsker du et tilbud på jordvarme så ring til os på telefon 30 22 54 57, hvor vi sidder klar til at snakke, rådgive og give et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde

Kabel og Anlæg