Indkørsel

Der kan være flere forskellige grunde til, at man kan få brug for at få udført belægningsarbejde i sammenhæng med en indkørsel. Det kan for eksempel være, at man gerne vil have anlagt en helt ny, så man slipper for at parkere i vejkanten hver dag. Det kan også være, at den gamle indkørsel blot trænger til en gennemgående renovering for at fremstå som ny igen. Ligeledes kan det være, fordi den skal lægges i forbindelse med opførelsen af et helt nyt hus, eller indkørslen kan fungere som tilbehør til et allerede eksisterende.

Få anlagt eller renoveret din indkørsel

Hos RB Kabel og Anlæg er vi en virksomhed, der arbejder i og omkring Nørresundby og Aalborg. Vi har mange års erfaring inden for området og tilbyder derfor også både anlæggelse af nye og renovering af allerede eksisterende indkørsler.

Vi står gerne for alle dele i processen, hvilket vil sige, at vi kan give dig en totalløsning, hvor vi både håndterer indkøb af materialer, bundopbygning og selve arbejdet med at anlægge eller renovere din indkørsel.

Vi fører altid en tæt dialog med vores kunder, da det er vigtigt, at kunden har noget at skulle have sagt. For eksempel kan man lægge indkørsler af mange forskellige materialer som grus, granit, fliser og meget mere, og her efterlever vi fuldstændig kundernes. På den måde mener vi, vi nemmere finder frem til den bedst mulige løsning.

​​Fuld kundetilfredshed

Vores kundetilfredshed er noget, vi vægter meget højt. Vi føler nemlig ikke, vi kan være fuldt tilfredse, hvis ikke vores kunder er det. Det betyder også, at vi bestræber os på at levere alt arbejde i så høj kvalitet som overhovedet muligt. På den måde tror vi på, vi leverer tilfredsstillende resultater hver gang.

Lyder det tiltalende for dig, der skal have lagt eller renoveret indkørsel, så kontakt os på telefon 30 22 54 57 for at få en snak. Vi rådgiver og vejleder dig gerne samt giver et uforpligtende tilbud på din indkørsel, hvis du ønsker det.

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde

Kabel og Anlæg