Anlægsarbejde

​Begrebet anlægsarbejde dækker over mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel både være anlægning af en have, en terrasse, et bed eller noget helt fjerde. Alt sammen foregår udenfor og er med til at forskønne udendørsarealet. Trænger dit bed eller have således til en kærlig hånd, kan det være en god idé at få udført anlægsarbejde.

Vores anlægsarbejde kan komme dig til gode, hvis du ønsker dig en terrasse, så du nemmere kan opholde dig udenfor, når vejret er til det. Hvad enten det gælder et smukt bed eller en moderne terrasse, kan arbejdet både være med til at gøre hverdagen lidt mere luksuriøs samt at imponere naboer og gæster.

Vi anlægger og udgraver

Hos RP Kabel og Anlæg anlægger og udgraver vi i og omkring Aalborg og Nørresundby. Vi har mange års erfaring i branchen og bestræber os på at udføre alt anlægsarbejde i så høj kvalitet som muligt. Vi står – udover vores mange andre kompetencer – også for at grave ud til forskellige haveanlæg.

Vi arbejder altid efter kundens behov og ønsker, og med vores store kendskab til branchen og undergrunden, kan vi ligeledes være behjælpelige med at regulere underbunden i forberedelse til byggeri.

Vi står gerne for at renovere og ændre haver. Desuden graver vi gerne ud til anlægning af bede, hvorefter vores samarbejdspartner, Reno, står for selve beplantningen. Det betyder, at du kun behøver at tage kontakt til ét firma. Det sikrer dig mod at bruge unødvendig tid på at koordinere og kommunikere med to firmaer. Uanset anlægsopgaven, og hvad den kræver, står vi klar til at udføre arbejdet.

Hør mere om vores anlægsarbejde

Vi har mange forskellige ydelser, hvoraf anlægsarbejdet kun er en af dem. Uanset opgaven bestræber vi os altid på at udføre arbejdet i så høj kvalitet som overhovedet muligt. Vi prøver altid på at skabe så smukke og holdbare løsninger som overhovedet muligt.

Lyder vores anlægsarbejde som noget for dig, kan du kontakte os på telefon 30 22 54 57 for at få en snak og eventuelt et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave.​

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde

Kabel og Anlæg